WIJNKAART

Onze wijnkaart is met uiterste zorg samengesteld. Wijnen afkomstig uit Italië, van het noordlijke Veneto, tot het zeer zuidelijke Puglia.

Bianco

Bestel een glas gevuld met de krachtige Donato Giangiolami, een krachtige witte wijn, afkomstig uit Lazio, de provincie van de Italiaanse hoofdstad Rome. Een volle witte wijn, die u zeker zult waarderen.

De rotsachtige omgeving van Lazio laat de  wortels tot diep in de grond groeien om aan voedsel te komen. Deze wilskracht proeft u terug in de wijn. Een genot om te drinken!

Port, Grappa & Dessertwijnen

Grappa heeft de laatste jaren een behoorlijke opmars gemaakt. Werd grappa in het verleden geproduceerd om overtollige druiventrossen op een zinvolle manier te gebruiken, tegenwoordig is dat wel anders! Alhoewel Grappa nog immer op basis van druivenschillen en druivenzaden wordt gedestilleerd, valt de hoge kwaliteit van Grappa op. Grappa is, net als wijn, afhankelijk van het druivenras en de kwaliteit hiervan, net als de vaten waarop de wijn heeft gerijpt. Ervaar zelf de Grappa van nu!

Pin It on Pinterest

Share This